TerraShield™ – Rovarriasztó keverék 15 ml – doTERRA

6.890 Ft

Regisztrálj és vásárolj nagyker áron! Kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot
Szállítási költség GLS futárral – utánvéttel 2.150,-Ft

Cikkszám: 60204703

Kiszerelés: 15 ml

Szállítási idő: 7-10 munkanap

 

A doTERRA termékek tiszta terápiás minőségű (CPTG) illóolajak.

Főbb tulajdonságai

Hatásos és természetes védőrétegként funkcionál
A család bármely tagja biztonsággal használhatja

Aromás leírás

Lágyfüves, intenzív, virágos

Összetevők

Frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, nootka fa, cédrusfa, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea gyümölcse, vaníliabab abszolútum, óriás tuja.

Belélegezve

Helyileg bőrön

Helyileg bőrön, hígítás nélkül

Termékleírás

A TerraShield Spray olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet. Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajok válogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából, citromos eukaliptuszból, litseából, óriás tujából, nootka fából és vaníliabab abszolútumból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelmükről ismert, speciális kémiai vegyületeket tartalmaznak.

Használat

  • Vigyen fel a TerraShield keverékből a lábára, a karjára és a nyakára, mielőtt a szabadba menne, vagy párologtassa a teraszon
  • Vigye magával a TerraShield keveréket, ha kempingezni vagy kültéri programokra indul
  • Permetezzen a TerraShieldből az ajtóra, az ablaktömítésekre és a sátorra

Használati útmutató

Párologtatva: Használjon három-négy csepp a választott diffúzorban.

Külsőleges alkalmazás: Vigye fel a kívánt területekre kültéri tevékenységek előtt. Szükség szerint néhány óránként vigyen fel belőle újra.

Figyelem

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést

Van már párologtatód?

Az Petal olajpárologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető.