Petitgrain esszenciális olaj 15 ml – dōTERRA

15.300 Ft

Regisztrálj és vásárolj nagyker áron! Kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot
Szállítási költség GLS futárral – utánvéttel 2.150,-Ft

Cikkszám:  60204707

Kiszerelés: 15 ml

Szállítási idő: 7-10 munkanap

 

A doTERRA termékek tiszta terápiás minőségű (CPTG) illóolajak.

Elsődleges előnyök

 • Nyugtató és pihentető aroma
 • Elősegíti a nyugodt alvást
 • Antioxidáns támogatást nyújt

Felhasználása

 • görcsös köhögés
 • hasi és izomgörcs,
 • magas vérnyomás szívdobogás,
 • hisztéria, gyenge idegrendszer,
 • korpás és zsíros haj 

Aromás leírás

Friss, virágos, enyhén lágyszárú

Főbb kémiai összetevő:

Linalil-acetát, linalool, alfa-terpineol

Alkalmazás

Belélegezve

Helyileg bőrön

Hígítandó gyermek vagy érzékeny bőrűek számára

Termékleírás

A Petitgrain esszenciális olaj a keserű narancs fáról jön, aminek hosszú történelme van a hagyományos egészségügyi gyakorlatban. Történelmileg tisztításra használták és használható belsőleg az immunrendszer és az idegrendszer egészségének segítésére. Tudományos bizonyítékok is alátámasztják ezeket a képességeit.

Háromféle esszenciális olaj van, ami kivonható a keserű narancs fából. A Petitgraint a levelekből és a gallyakból vonják ki.  A Neroli esszenciális olajat a virágokból vonják ki. A keserűnarancs olajat a gyümölcs héjából sajtolják ki.

A Petitgraint széles körben használják a parfümiparban. Használják sprayekben, testápolókban, kölnikben és egyéb illatokban. Növényi illata népszerűvé teszi a hölgyek és a férfiak körében is.

Az alapanyag Paraguayból származik. A doTerra Co-Impact Sourcing kezdeményezése keretében támogatják a vidéki közösségek fejlődését és bevételt biztosít a kistermelőknek. Ez a megközelítés egy gazdaságilag életképes alternatívája a tarvágásnak és védi a megmaradt foltjait az esőerdőknek kelet Paraguayban. 

Használat

 • Lefekvés előtt keverj össze néhány csepp Petitgrain és levendula vagy bergamottolajat és csepegtess a párnákra és ágyneműre
 • A férfiak és nők kedvenceként a Petitgrain olaj a személyre szabott virágos illatért testpermetekhez, testápolókhoz és kölnikhez is használhatók
 • Szappannal keverve tegyél pár cseppet dörzsi kendőre vagy luffa szivacsra és élvezd a nyugtató illatot zuhanyzás közben

 

Használati útmutató

A masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdéshez keverjen össze 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Az illatosításhoz keverjen össze 1 csepp és 10 csepp hordozóolajat. Csak helyi alkalmazásra.

Figyelem

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekek elől távol tartandó. Ha gyermeket vár, szoptat, vagy orvosi ellenőrzés alatt áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Kerüljük a szemeket, a belső füleket és az egyéb érzékeny területeket

A doTerra termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek. Az itt található információk nem helyettesítik az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. 

 

Van már párologtatód?

Az Petal olajpárologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető.