Motivate – Bátorító keverék 5 ml – doTERRA

13.240 Ft

Regisztrálj és vásárolj nagyker áron! Kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot
Szállítási költség GLS futárral – utánvéttel 2.150,-Ft

Cikkszám: 60204682

Kiszerelés: 5 ml

Szállítási idő: 7-10 munkanap

 

A doTERRA termékek tiszta terápiás minőségű (CPTG) illóolajak.

Elsődleges előnyök

  • Emeli az önbizalmat és a bátorságot
  • Elnyomja a negatív érzelmeket
  • Segít az érzelmek földelő, kiegyensúlyozott hatásának biztosításában

Aromás leírás

Friss, tiszta, finom

Borsmenta, mandarinhéj (Clementine), koriandermag, bazsalikom, Yuzuhéj, orvosi citromfűlevél, rozmaringlevél, vaníliabab

Alkalmazás

Belélegezve

Helyileg, bőrön

Hígítandó gyermek vagy érzékeny bőrűek számára

 

Termékleírás

Frusztrált a munkahelyén? A legnagyobb erőfeszítései ellenére kudarcai vannak, amik miatt megrendült a bizalom? Vagy a rossz helyre vetett bizalma miatt gyakrabban cinikus, mint kellene? Akkor álljon le és induljon újra  a doTerra Motivate citrus és menta esszenciális olajok bátorító keverékével. A doTERRA Motivate segít felszabadítani a kreatív erőit, és kiváltja a bátorságot, amely a saját magába vetett hitben gyökerezik. Menjen előre, és emelje a lécet – meg tudja csinálni! Tartalma borsmenta növény, Clementine héj, koriander mag, bazsalikom, Yuzu héj, Melissa levél, Rozmaring levél, Vanília bab.

Használat

  • Alkalmazza a talpakon, hogy jól induljon a napja

  • Alkalmazza a csuklón, a pulzuspontokon mielőtt sporttevékenységben, vagy más kihívásokban venne részt

Használati útmutató

Párologtatás: Használjunk 3-4 cseppet a kedvenc párologtatónkban.
Külsőleg: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdéshez 5 cseppet keverjen 5 ml hordozóolajhoz. Illatosításhoz 1 cseppet adjon 10 csepp hordozóolajhoz.

Figyelem

Bőrérzékenység előfordulhat. Gyermekektől tartsa távol. Ha Ön kismama, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával. Kerülje a szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést. A termék alkalmazása után 12 órán át kerülje a napfényt és az UV sugárzást.

 

Van már párologtatód?

Az Petal olajpárologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető.