Moisturizing Bath Bar – Hidratáló szappan 113 g – doTERRA

4.480 Ft

Regisztrálj és vásárolj nagyker áron! Kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot
Szállítási költség GLS futárral – utánvéttel 2.150,-Ft

Cikkszám: 60201442

Kiszerelés: 113 g

Szállítási idő: 7-10 munkanap

 

A doTERRA termékek tiszta terápiás minőségű (CPTG) illóolajak.

Fő összetevők és előnyök

  • Finoman habzik, könnyen siklik a bőrön, alaposan tisztít, miközben hidratál a jojoba magolajjal, növényi eredetű glicerinnel és aloe vera géllel.
  • Az élénkítő illata a CPTG Bergamot és Grapefruit esszenciális olajoknak érezhető már a kibontáskor és minden használat alkalmával.
  • Élvezze a gatdag, tisztító, aromás SPA tapasztalást a doTerra természetes, igazán eredeti fürdő szappanával.

Alkalmazás

Helyileg, bőrön

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termékleírás

A doTERRA SPA Moisturizing Bath Bar egy páratlan szappan, ami egyedülálló érzést, habot, illatot és tisztítást biztosít. A hagyományos szappanokkal ellentétben, melyek erős felületaktív anyagokat tartalmaznak, ez a természetes fürdő hasáb tiszta, sima, lágy tapintásúvá teszi a bőrt. Már az első használattól észre fogja venni, hogy ez a szappan határozottan különbözik minden más szappantól, amit korábban használt.

Használat

Vizezze be a szappant, ha szeretné, hogy bőséges és tápláló hab képződjön. Használja zuhanyzáshoz, fürdéshez vagy kéz- és arcmosáshoz. Ha szeretné, hogy a szappan hosszan tartson, szárítsa meg minden használat után. Tárolja szobahőmérsékleten. Ne tegye ki túlzott hőhatásnak.

Figyelem

Csak külső használatra. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Csak felnőtt felügyelete mellett használják.

Van már párologtatód?

Az Petal olajpárologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető.