Holiday Peace – Ünnepi béke esszenciális olaj 15 ml – dōTERRA

17.800 Ft

Regisztrálj és vásárolj nagyker áron! Kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot
Szállítási költség GLS futárral – utánvéttel 2.150,-Ft

Cikkszám:  60206783

Kiszerelés: 15 ml

Szállítási idő: 7-10 munkanap

 

A doTERRA termékek tiszta terápiás minőségű (CPTG) illóolajak.

Elsődleges előnyök

  • A Holiday Peace egy szabadalmaztatott keverék, amelyet a hangulat nyugtatására és megnyugtatására terveztek, elősegítve a harmonikus légkört
  • Gyantás, friss, citrusfélék, fás illat tisztítja és frissíti a levegőt. Téli hagyományokra emlékeztet
  • A Holiday Peace segít megtalálni a nyugalmat az elfoglalt ünnepi időszakban
  • Az egyik legnépszerűbb olaj, a Holiday Peace elősegíti a békés ünnepi aromát minden helyiségben vagy környezetben.

Termékleírás

Az ünnepek a család és az ünneplés ideje, ugyanakkor csendes elmélkedésnek számítanak, amikor életed áldásait figyelembe veszed. A frissen kivágott karácsonyfára emlékeztető Holiday Peace a szibériai fenyő, a douglas fenyő, a himalájai fenyő, a grapefruit, a tömjén és a vetiver ünnepi keveréke. Próbálkozzon ezzel az aromakeverékkel, hogy vidám légkört teremtsen, tökéletes karácsonyi összejövetelekre vagy egy csendes este eltöltésére otthon.

Használat

  • Vegyen egy-két cseppet egy dolomit- vagy agyagdíszre, hogy egy kis ünnepi hangulatot adjon az otthonhoz.
  • Hozzon létre egy fröccsöntőt néhány csepp Holiday Peace-vel, és kösse össze ünnepi dekorációját, hogy megalapozó, fás illat legyen.
  • Mist Holiday Peace a diffúzorában a levegő tisztításához és frissítéséhez.

Figyelem

Gyermekek elől távol tartandó. Ha gyermeket vár, szoptat, vagy orvosi ellenőrzés alatt áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Kerüljük a szemeket, a belső füleket és az egyéb érzékeny területeket

A doTerra termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek. Az itt található információk nem helyettesítik az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. 

 

Van már párologtatód?

Az Petal olajpárologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető.