Essential Aromatics Kit – dōTERRA

95.600 Ft

Regisztrálj és vásárolj nagyker áron! Kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot
Szállítási költség GLS futárral – utánvéttel 2.150,-Ft

Cikkszám:  60202944

Kiszerelés: 6 db 5 ml kiszerelés

Szállítási idő: 7-10 munkanap

 

A doTERRA termékek tiszta terápiás minőségű (CPTG) illóolajak.

Termékleírás

A doTERRA Essential Aromatics rendszer hat olyan egyedi esszenciális olaj-keveréket tartalmaz, amelyet körültekintően úgy állítottunk össze, hogy célzottan fejtsenek ki jótékony hatást az érzelmi egészségre. A doTERRA Essential Aromatics rendszer hat olyan egyedi esszenciális olaj-keveréket tartalmaz, amelyet körültekintően úgy állítottunk össze, hogy célzottan fejtsenek ki jótékony hatást az érzelmi egészségre. Mindegyik kifinomult keverék tiszta esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek aromatikusan vagy külsőleg is használhatók a hangulatingadozások kiegyensúlyozására és a jobb kedv érdekében. Már néhány csepp ezekből a természetes módon összetett, illatos keverékekből jelentős érzelmi reakciót válthat ki, és segít megszabadulni a terhektől, bátorítást és vigaszt találni, vagy arra inspirál, hogy újra bátran álmodjuk meg a jövőnket.

Hat esszenciális olaj- keverék 5 ml-es üvegekben

Cheer- Felemelő keverék 5 ml – dōTERRA

Passion – Inspiráló keverék olaj 5 ml – dōTERRA

Forgive – Bocsáss meg keverék 5 ml – dōTERRA

Console – Vigasztaló keverék 5 ml – dōTERRA

Peace – Béke keverék olaj 5 ml – dōTERRA

Figyelem

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekek elől távol tartandó. Ha gyermeket vár, szoptat, vagy orvosi ellenőrzés alatt áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Kerüljük a szemeket, a belső füleket és az egyéb érzékeny területeket

Van már párologtatód?

Az Petal olajpárologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető.