Házhoz szállítás díjszabása

  • Előreutalás esetén 1.550,-Ft / csomag (Bruttó ár)
  • Utánvét esetén  2.150,-Ft / csomag (Bruttó ár)
  • Bruttó 50.000,- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjmentes

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3 – 5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-3 hét / visszaigazolás szerint.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a GLS futárszolgálat futárjai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre:

E-mail: fenndekor@gmail.com

Telefon: +36-70/948-3055